Zivot

Činjenica je da uglavnom svi, svjesno ili nesvjesno, prve dane kalendarske godine vezujemo za neke nove početke, izazove i rad na ostvarenju ciljeva koje smo zacrtali. Istina je i da im obično prethode trenuci prepuni iščekivanja, nadanja i sanjarenja o tome šta nam predstojeći momenti donose, a isto se vezuje i za još jedan period u godini.


Saznaj više

Jesen je i kalendarski tu, a školska godina, koja će zbog epidemološke situacije biti potpuno drugačija od svih prethodnih, samo što nije počela. Kako bi početak školske godine prošao što bezbolnije, potrebno je što više razgovarati s djecom i mijenjati ljetne navike, kako im prve „radne“ nedjelje ne bi bile prevelik šok


Saznaj više

Život nam se svima okrenuo naglavačke. Ništa više nije isto. Odjednom su nam nametnuta pravila ponašanja kojih se moramo pridržavati kako bismo sačuvali svoje i zdravlje drugih ljudi. U ovakvoj izvanrednoj situaciji, koju većina nas nikad nije doživjela, važno je sačuvati psihičko zdravlje. Evo i kako:


Saznaj više

Rođena u Australiji, ideja i kampanja Movember se u svijetu obilježava već 15 godina, a njen glavni cilj je da širom svijeta pokrene dijalog i podigne svijest o važnosti muškog zdravlja.

Saznaj više

Početak nove školske godine je stresno razdoblje za djecu, ali i roditelje, posebno ako se adekvatno ne pripremimo za izazove kakve donosi povratak u školske klupe.

Saznaj više

Prema mnogim istraživanjima, pomisao o životnom osiguranju je ugodna većini ljudi, čak i onima koji još nisu ozbiljno razmišljali o ovom načinu štednje.

Saznaj više

UNIQA osiguranje, pored Direkcije i poslovnice koje se nalaze u The Capital Plaza centru u Podgorici,ima poslovnice u skoro svim gradovima u Crnoj Gori. Gdje se nalazimo, radno vrijeme i lokaciju vama najbliže poslovnice, saznajte jednostavno pomoću karte.


Saznaj više

Iako se često čini da su mjesečna primanja i nekretnine koje posjedujemo najbolji pokazatelj našeg imovinskog stanja, naša stvarna finansijska situacija je zapravo zbir svih finansijskih odluka koje smo donijeli tokom života.Saznaj više

Dolje