Zivot

Život nam se svima okrenuo naglavačke. Ništa više nije isto. Odjednom su nam nametnuta pravila ponašanja kojih se moramo pridržavati kako bismo sačuvali svoje i zdravlje drugih ljudi. U ovakvoj izvanrednoj situaciji, koju većina nas nikad nije doživjela, važno je sačuvati psihičko zdravlje. Evo i kako:


Saznaj više

Rođena u Australiji, ideja i kampanja Movember se u svijetu obilježava već 15 godina, a njen glavni cilj je da širom svijeta pokrene dijalog i podigne svijest o važnosti muškog zdravlja.

Saznaj više

Početak nove školske godine je stresno razdoblje za djecu, ali i roditelje, posebno ako se adekvatno ne pripremimo za izazove kakve donosi povratak u školske klupe.

Saznaj više

Prema mnogim istraživanjima, pomisao o životnom osiguranju je ugodna većini ljudi, čak i onima koji još nisu ozbiljno razmišljali o ovom načinu štednje.

Saznaj više

UNIQA osiguranje, pored Direkcije i poslovnice koje se nalaze u The Capital Plaza centru u Podgorici,ima poslovnice u skoro svim gradovima u Crnoj Gori. Gdje se nalazimo, radno vrijeme i lokaciju vama najbliže poslovnice, saznajte jednostavno pomoću karte.


Saznaj više

Iako se često čini da su mjesečna primanja i nekretnine koje posjedujemo najbolji pokazatelj našeg imovinskog stanja, naša stvarna finansijska situacija je zapravo zbir svih finansijskih odluka koje smo donijeli tokom života.Saznaj više

Dolje