UNIQA Osiguranje

UNIQA u Crnoj GoriUNIQA osiguranje je dio UNIQA grupe, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi. 

Sa aktivnostima na crnogorskom tržištu UNIQA je  počela kroz kompaniju UNIQA životno osiguranje a.d. Podgorica u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja.
U junu iste godine, osnovana i je i kompanija UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica.

Od ulaska na crnogorsko tržište, poslovni imperativ obje kompanije je stvaranje kvalitetnih i inovativni proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima kao i visoki nivo usluge.

UNIQA ima široku lepezu proizvoda osiguranja počevši od imovinskog osiguranja, osiguranja od nezgoda, osiguranja automobila, zdravstvenog osiguranja i različitih proizvoda životnih osiguranja.

Svakoga dana pažnju usmjeravamo na želje i potrebe ljudi, hrabreći ih da krenu za svojim snovima i da otkrivaju sve što ih ispunjava i čini srećnim.

Stalno otvarajući nove horizonte, UNIQA grupacija je stekla povjerenje miliona ljudi širom Evrope i tako postala simbol pouzdanosti, odgovornosti i drugačijeg, pozitivnog pogleda na svijet. UNIQA je vodeći brend i u Crnoj Gori na šta ukazuje i tržišna pozicija koja je svake godine sve bolja. 

UNIQA osiguranje je na crnogorskom tržištu osiguranja prepoznatljiva kao moderna i inovativna kompanija sa izuzetno profesionalnim odnosom prema svojim klijentima. Naš glavni zadatak je da ovu reputaciju održimo i postanemo lider u oblasti usluga koje pružamo. Posebna briga se posvećuje uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta.

UNIQA tim u Crnoj Gori trenutno čini više od 120 zaposlenih i taj broj stalno raste. Pored zaposlenih u kompaniji veliki broj visoko kvalitetnih posrednika objezbjeđuju efikasnost u ostvarivanju postavljenih poslovnih ciljeva.

Kada je u pitanju prodajna mreža, poslovnice UNIQA osiguranja se nalaze u Podgorici, Herceg Novom, Tivtu, Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Bijelom Polju, Beranama, Rožajama i Pljevljima. 

Osnovne informacije
 

UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica

Sjedište: Džordža Vašingtona 98/4, 81 000 Podgorica

Kontakt centar: +382 20 444 700

E-mail: info@uniqa.me

PIB broj: 02717557

Matični broj: 02717557

UNIQA životno osiguranje a.d. Podgorica

Sjedište: Džordža Vašingtona 98/4, 81 000 Podgorica

Kontakt centar: +382 20 444 700

E-mail: info@uniqa.me

PIB broj: 02383136

Matični broj: 02383136

Uprava UNIQA osiguranja
Nela Belevic

Nela Belević

Izvršni direktor
UNIQA neživotno osiguranje
 
Mersiha Hota

Mersiha Hot

Izvršni direktor
UNIQA životno osiguranje
 
Istorija
timeline
Odbor direktora
 

UNIQA neživotno osiguranje

  • Siniša Nišić, predsjednik Odbora direktora
  • Olivera Böhm, član Odbora direktora
  • Emil Džudžević, član Odbora direktora

UNIQA životno osiguranje

  • Gordana Bukumirić, predsjednik Odbora direktora
  • Alexander Breit, član Odbora direktora i
  • Gerald Mueller, član Odbora direktora

Dolje