UNIQA Grupa

O UNIQA grupi

UNIQA grupa jedna je od vodećih osiguravajućih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi. Grupa posluje kroz 40 kompanija u 18 zemalja u kojima zauzima visoko mjesto na ljestvici vodećih osiguravača. UNIQA zapošljava preko 22.000 zaposlenih i ekskluzivnih prodajnih partnera, koji se brinu za više od 15.5 miliona klijenata. Grupa je drugi najveći osiguravač u Austriji sa 22% tržišnog udjela, čije se akcije kotiraju na bečkoj berzi te su sastavni dio ATX indeksa.

UNIQA grupa nudi sve vrste životnih i neživotnih osiguranja čime pruža sigurnost svojim klijentima u svim situacijama. UNIQA kontinuirano osluškuje želje svojih klijenata kako bi im pružila proizvode osiguranja u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima. Stručnjaci iz UNIQA grupe svakodnevno su na raspolaganju u prodajnim kancelarijama Austrije te srednje i istočne Europe. Njihovu su predanost prepoznali i klijenti zbog čega je UNIQA u Austriji već nekoliko puta proglašena brand-om (robnom markom) kojoj klijenti najviše vjeruju.

UNIQA Group.com
Grupu čini UNIQA Grupa

40

Kompanija

Posluje u UNIQA Poslovanje

19

Zemalja

Zapošljava UNIQA Zaposljava

22.000

zaposlenih i ekskluzivnih prodajnih partnera

Brine se za UNIQA Brine

10

miliona klijenata

UNIQA u srednjoj i istočnoj Europi

UNIQA posluje u 19 zemalja: Austrija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna gora, Češka, Hrvatska, Italija, Kosovo, Lihtenštajn, Mađarska, Makedonija, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Švicarska i Ukrajina.

Saznajte više

Dolje