UNIQA osiguranje
Učitavanje...


Popularan

Komfort

osiguranje objekta + osiguranje stvari


  • Osnovni rizici (požar, udar groma, oluja, eksplozija, grad, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplava i bujica)
  • Izliv vode iz instalacija
  • Lom stakala
  • Provalna krađa i razbojništvo (manje sume)

Ekskluziv

osiguranje objekta + osiguranje stvari


  • Osnovni rizici (požar, udar groma, oluja, eksplozija, grad, pad letjelice, manifestacije i demonstracije, poplava i bujica)
  • Izliv vode iz instalacija
  • Lom stakala
  • Lom instalacija
  • Provalna krađa i razbojništvo (veće sume)
Preuzmite brošuru Kontaktirajte agenta

Želite ponudu?

Molimo vas ispunite polja u nastavku, a mi ćemo izračunati cijenu polise i dostaviti vam ponudu u najkraćem roku.

Kuća nije dom ako nema hranu i toplinu za dušu kao i za tijelo.
Margaret Fuller

Prije par godina smo imali oštećenje krova zbog olujnog vjetra ali šteta je bila nadoknađena od strane UNIQA osiguranja, tako da kao da se nije ni desila. Upravo sam se na ličnom iskustvu uvjerila da je važno biti osiguran.
Lidija Jovanović

Pet dobrih razloga zašto osigurati kuću ili stan

1. Vaša imovina je zaštićena

Za većinu nas, dom je najveća životna investicija. Kad kupite stan i preuredite ga, njegova vrijednost raste. Osiguranje štiti vaše najveće ulaganje i zapravo je neodgovorno prepustiti stvari slučaju, vjerujući da se to 'meni neće dogoditi'. Sjetite se koliko ste novca utrošili kupujući namještaj i sitnice koje vas usrećuju, a da ne govorimo o posebno vrijednim stvarima. Zaboravite li samo ugasiti peglu, sve što ste vrijedno godinama sticali može u trenu progutati požar, a bez osiguranja štetu nadoknađujete sami.

2. Zaštićeni ste od elementarnih nepogoda

Možda vam se iz današnje perspektive čini da vremensku katastrofu možete vidjeti samo u filmovima, bliska istorija nas uči da to nije baš tako. Iako nismo na području koje će poharati tornado, potrese ne možemo predvidjeti. Velikim poplavama i ogromnim štetama smo već svjedočili, pa je ćudi prirode najbolje preduhitriti pokrićem od prirodnih nepogoda.

3. Zaštitite se od tužbi i štete nastale trećim osobama

Ako imate kuću, znajte da vas susjed ili neko drugi ko stupi na vaš posjed može tužiti ako se poklizne na zaleđenom prilazu vaše kuće, ugrize ga vaš pas ili mu sa balkona padne saksija cvijeća na glavu. Osiguranje vas štiti i od takvih neželjenih događaja.

4. Zaštita od provala i krađa

Protuprovalna vrata i alarm možda posjedujete, ali ni takva zaštita neće zaustaviti iskusne lopove. Eto još jedan razlog za osiguranje, koje će nadoknaditi štetu nastalu usled provala.

5. Mirno spavajte

Ako ništa drugo, jedna od najvećih pogodnosti koju vam pruža osiguranje kuće ili stana jeste da možete mirno spavati. Znajući da je vaša imovina osigurana, možete mirne duše ostaviti vaš stan ili kuću i otići na zasluženo zimovanje.

Zašto UNIQA osiguranje?

12
poslovnica u Crnoj Gori
24/7
Kontakt centar
45.000
klijenata

Dolje