Društvena odgovornost

UNIQA osiguranje u svom se poslovanju zalaže za pružanje „radosti života“ na kojoj se temelji društvena odgovornost. Kao kompanija odgovorni smo za vrhunski kvalitet svojih usluga i svakodnevno poslovanje. Dobro znamo kako naša odgovornost prelazi okvire tih granica jer želimo biti odgovorni građani, dobri susjedi i dati doprinos zajednicama u kojima poslujemo i živimo.

Mi nadahnjujemo: podrška kulturi i sportu

Nastojimo doprinijeti zajednici u različitim segmentima društvenog života te smatramo kako je izuzetno važno ulagati u razvoj kulture i sporta u Crnoj Gori.
 
 

Mi smo iskreni i otvoreni: humanitarni projekti

Ponosni smo kada putem svakodnevnog poslovanja pružamo podršku onima kojima je to najpotrebnije.
 
 

Mi oblikujemo - ulaganje u obrazovanje

Pružamo podršku projektima uz pomoć kojih je studentima već za vrijeme studija omogućeno upoznavanje s poslovnim okruženjem i izazovima koje ono donosi. Povezivanje mladih obrazovanih ljudi s kvalitetnim budućim poslodavcima doprinosi sprečavanju odlaska vrhunskih mladih osoba iz naše zemlje, što će pomoći cjelokupnom razvoju privrede.
 
 

Mi ispunjavamo obećanja - podrška djeci i omladini

Najponosniji smo kada svoju posvećenost sigurnosti i brigu za zajednicu možemo povezati sa potrebama onih najmlađih. Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u sigurno i srećno djetinjstvo dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.
 

Želite ponudu?

Molimo vas ispunite polja u nastavku, a mi ćemo izračunati cijenu polise i dostaviti vam ponudu u najkraćem roku.

Dolje