Zajedno gradimo uspješne priče

UNIQA Crna Gora dio je UNIQA grupe, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi, koja uspješno posluje u Crnoj Gori od 2008. godine.

Raditi u UNIQA osiguranju znači raditi u međunarodnom okruženju koje nudi profesionalne izazove i mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja.

POSTANITE DIO UNIQA TIMA

UNIQA osiguranje širi svoj tim, a u potrazi je za novim kandidatima na poziciji SAVJETNIK U OSIGURANJU.

UNIQA tim

Biti savjetnik u prodaji osiguranja znači posjedovati sva stručna znanja, ali i biti osoba od povjerenja koja poznaje načela komunikacije i razumije ljudske potrebe i različitosti.

Klijent ugovaranjem polise osiguranja kupuje sigurnost za sebe i svoju porodicu, planira budućnost i smanjuje potencijalne rizike. Upravo iz navedenih razloga važno mu je da na raspolaganju ima stručnu osobu koja će ga posavjetovati i odgovoriti na sva njegova pitanja i otkloniti eventualne nedoumice te mu pomoći da izabere pravi proizvod osiguranja.

U UNIQA osiguranju prepoznajemo značaj savjetnika osiguranja, zbog čega u kontinuitetu ulažemo u naš najvredniji kadar, pružajući im kontinuiranu podršku kroz besplatnu UNIQA akademiju.

Vjerujemo u podršku tima i snagu pojedinca, zajedno gradimo uspješne priče!

Ukoliko i ti vjeruješ da se vrhunski rezultati postižu pravom podrškom i upornim radom, i da svaki izazov nosi priliku za lični i profesionalni razvoj, pridruži nam se.

Saznaj više

 

UNIQA AKADEMIJA

UNIQA akademiija predstavlja polaznu tačku za sve koji žele da grade svoju karijeru u oblasti osiguranja. Koncept programa edukacije podrazumijeva multidisciplinarni pristup koji se oslanja na najsavremenija znanja iz domena nauke i prakse. Akademija objedinjava višedecenijsko iskustvo u poslovima osiguranja, komunikacije s ljudima i oblasti ličnog razvoja. Program Akademije omogućava savjetnicima da usvoje neophodna znanja i steknu esencijalne vještine za postizanje vrhunskih postignuća u svom poslu, ali i životu!

Saznaj više

 

NAŠE USPJEŠNE PRIČE

OTVORENA RADNA MJESTA

Dolje