Online kupovina

Uživajte u sigurnoj online kupovini! Koristite mogućnost za online autorizaciju kreditnih kartica, uštedite vrijeme i obezbijedite osiguranje iz udobnosti sopstvenog doma ili kancelarije.

Putno
osiguranje

Kupi online

Zdravstveno osiguranje
stranih državljana

Kupi online

Osiguranje
domaćinstva

Kupi online

UNIQA Montenegro
Holiday Card

Kupi online

Zašto UNIQA?

12
poslovnica u Crnoj Gori
24/7
Kontakt centar
Dio
vodeće evropske osiguravajuće grupe

Više od 150 godina iskustva, 9 godina u Crnoj Gori
Uvijek smo blizu vas. Za sva pitanja pozovite naš Kontakt centar ili nas posjetite u jednoj od 12 UNIQA poslovnica širom Crne Gore:
Podgorica, Tivat, Budva, Kotor, Herceg Novi, Bar, Ulcinj, Pljevlja, Berane, Plav ili Niksić

UNIQA Crna Gora

dio vodeće evropske osiguravajuće grupe

UNIQA je evropska osiguravajuća kompanija počiva na tradiciji, znanju i iskustvu stečenom tokom perioda od 150 godina poslovanja, stalno se usavršavajući i poslujući s pogledom u budućnost.

Individualne potrebe i zahtjevi klijenata su u središtu svih naših aktivnosti. Kombinujemo snagu, sigurnost, inovativnost i najviši nivo kvaliteta za dobrobit naših klijenata.

UNIQA Crna Gora posluje od 2008. godine kroz dvije osiguravajuće kuće: UNIQA životno a.d. Podgorica i UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica. Za prvih devet godina poslovanja, UNIQA je pružila sigurnost velikom broju svojih klijenata i uspjela da zauzme drugu poziciju na tržištu.

Naša misija je da klijentima ponudimo rješenja u vremenu kontinuiranih promjena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbjednom životu.

Dolje