Online prijava štete

Bez odlaska u poslovnicu i čekanja u redu, brzo i jednostavno prijavite štetu iz udobnosti vlastitog doma ili kancelarije.

Zašto UNIQA?

12
poslovnica u Crnoj Gori
24/7
Online prijava štete
45 000
zadovoljnih klijenata

Više od 150 godina iskustva, 9 godina u Crnoj Gori
Uvijek smo blizu vas. Za sva pitanja pozovite naš Kontakt centar ili nas posjetite u jednoj od 12 UNIQA poslovnica širom Crne Gore:

Podgorica, Tivat, Budva, Kotor, Herceg Novi, Bar, Ulcinj, Pljevlja, Berane, Plav ili Nikšić

UNIQA Crna Gora

dio vodeće evropske osiguravajuće grupe

UNIQA je evropska osiguravajuća kompanija počiva na tradiciji, znanju i iskustvu stečenom tokom perioda od 150 godina poslovanja, stalno se usavršavajući i poslujući s pogledom u budućnost.

Individualne potrebe i zahtjevi klijenata su u središtu svih naših aktivnosti. Kombinujemo snagu, sigurnost, inovativnost i najviši nivo kvaliteta za dobrobit naših klijenata.

UNIQA Crna Gora posluje od 2008. godine kroz dvije osiguravajuće kuće: UNIQA životno a.d. Podgorica i UNIQA neživotno osiguranje a.d. Podgorica. Za prvih devet godina poslovanja, UNIQA je pružila sigurnost velikom broju svojih klijenata i uspjela da zauzme drugu poziciju na tržištu.

Naša misija je da klijentima ponudimo rješenja u vremenu kontinuiranih promjena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbjednom životu.

Dolje