• Početna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • U toku je prva UNIQA SEE regionalna kampanja osiguranja domaćinstva: Bolje odluke uvijek zvuče pametno

Vijesti

U toku je prva UNIQA SEE regionalna kampanja osiguranja domaćinstva: Bolje odluke uvijek zvuče pametno


Nov 3, 2022




„Bolje odluke uvijek zvuče pametno“ slogan je nove digitalne marketinške kampanje osiguranja domaćinstva koja je istovremeno u toku u svim zemljama UNIQA SEE regije: Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora i Bugarska. Cilj kampanje je podizanje svijesti o važnosti osiguranja doma koje na ovim prostorima još uvijek nije dovoljno prepoznato i nerijetko se na njega gleda kao na nepotreban trošak, iako to sve učestalije vremenske nepogode i požari sa razarajućim posljedicama u Crnoj Gori svake godine demantuju.

U skladu s krovnim UNIQA sloganom „Živimo bolje zajedno“ u ovoj kampanji UNIQA savjetuje i ohrabruje ljude da donose bolje odluke, upoređujući osiguranje doma sa stvarima iz svakodnevnog života za koje smo, bez mnogo razmišljanja, spremni da izdvojimo novac iako nam nijesu neophodne i iznose više od godišnje polise osiguranja doma. Kad vidimo predmet koji želimo na sniženju, većina nas pomišlja kako je to prilika koju ne smijemo da propustimo i spremni smo da odmah posegnemo za kreditnom karticom.

Upoređivanjem cijena patika, lampe ili pametnog sata s mjesečnom premijom osiguranja doma, kampanja nas motiviše da se zapitamo zašto tako olako posežemo za novčanikom kad su opipljive stvari u pitanju, a kad treba da zaštitimo svoj dom od različitih rizika prepuštamo sreći da presudi? Kampanja poručuje da „bolje odluke uvijek zvuče pametno“, a odluka o osiguranju doma za već od 52,30 eura godišnje, koliko, na primjer, stoji godišnja premija osiguranja za stan od 60 metara kvadratnih nije luksuz, već jedna od najvažnijih životnih investicija.

Kreativni koncept kampanje potpisuje zagrebačka full-service ZOO agencija.

Dolje