UNIQA nagradna igra

Izvučeni dobitnici UNIQA nagradne igre

Podgorica, 10.april 2018. U prostorijama UNIQA osiguranje Crna Gora, danas su izvučeni dobitnici nagradne igre „Osiguraj se online i osvoji vrijedne nagrade“.

Učešće u nagradnoj igri su imali svi oni koji su u periodu od 10.februara do 10.aprila 2018. obezbijedili barem jednu polisu putnog ili osiguranja kuće ili stana preko UNIQA web shop-a (https://www.uniqa.me/online-kupovina ).

Uz pomoć random aplikacije, tročlana komisija UNIQA osiguranja je dobila srećne brojeve polisa, čiji vlasnici će biti nagrađeni:

  • 1Darko Mrvaljević - Putovanje za dvije osobe na WOMEN´S EHF FINAL4, rukometno takmičenje čiji je UNIQA premijum sponzor (prevoz, smještaj i 2 VIP ulaznice na utakmice 12. i 13. maja)
  • 2Radule Novović - Samsung S8+
  • 3Marija Vukčević Bogdanović - Godišnja polisa osiguranja kuće ili stana.

Uručenje nagrada će biti u četvrtak 12.aprila u 12h u Upravnoj zgradi UNIQA osiguranja, a glavnu nagradu – putovanje na Final 4, EHF lige šampiona žena, će uručiti kapiten ŽRK „Budućnost“ - Milena Raičević. Preostale druge dvije nagrade, uručiće njene klubske koleginice, rukometašice Sanja Premović i Pletikosić Matea.

Dolje