Misli umjetnost je izbor. Misli UNIQA

UNIQA generalni sponzor 71. Tradicionalne izložbe Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore


Kao društveno odgovorna kompanija koja njeguje prave vrijednosti, UNIQA nastavlja da ulaže u razvoj kulture u Crnoj Gori.
Već peta godina za redom, UNIQA osiguranje je generalni je sponzor 71.Tradicionalne izložbe likovnih umjetnika koja se organizuje u Umjetničkom paviljonu udruženja likovnih umjetnika Crne Gore. Tradicionalna izložba se održava na datum osnivanja Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore 24. marta 1946.godine, kada su Milunović i Lubarda sa drugim umjetnicima osnovali Udruženje i ustanovili ovu manifestaciju.
Izložba predstavlja najveću i najznačajniju likovnu smotru u Crnoj Gori, a ove godine će na izložbi učestvovati 130 crnogorskih likovnih umjetnika.

Ove godine, izložba se održava u Umjetničkom paviljonu u Podgorici od 24. marta do 20. aprila, a poslije toga će, u okviru programa razvoja kulture na sjeveru, biti predstavljena u JU „Ratkovićeve večeri poezije“ u Bijelom Polju.
Uz poruku - Misli umjetnost je izbor - UNIQA poziva sve ljubitelje likovne umjetnosti da posjete paviljon i uživaju u djelima crnogorskih umjetnika.

Želite ponudu?

Molimo vas ispunite polja u nastavku, a mi ćemo izračunati cijenu polise i dostaviti vam ponudu u najkraćem roku.

Dolje