• Početna
  • »
  • O nama
  • »
  • Glavni sponzor Svjetskih Zimskih Igara Specijalne Olimpijade

Glavni sponzor Svjetskih Zimskih Igara Specijalne Olimpijade

UNIQA sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade


Austrija je bila domaćin ovogodišnjih Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, koje su se održale od 18. do 24. marta 2017, a na kojima je učestvovao i Crnogorski tim sa čak šest predstavnika.

UNIQA Grupa je bila ponosni sponzor i osiguravajući partner ove sportske manifestacije.

Kako bi na što bolji način pružila podršku sportistima osim generalnog sponzorstva, UNIQA je pripremila zanimljivu aktivaciju #Make2017better koja se odvijala na društvenim mrežama a koja je imala za cilj da nacionalni timovi iz UNIQA zemalja, sa najvećim brojem objava sa hashtag-om #make2017better, dobiju i dodatnu finansijsku podšku.

Pored toga, UNIQA Crna Gora je imala još jedan zadatak - da upozna javnost sa hrabrim sportistima koji čine reprezentaciju Specijalne Olimpijade Crne Gore.

Željeli smo da ih na ovo veliko takmičenje ispratimo uz što veću podršku a u tome smo i uspjeli zahvaljujući: zaposlenima iz UNIQA osiguranja, našim poslovnim partnerima, sportistima i javnim ličnostima, ali I našim pratiocima na zvaničnoj Facebook stranici, koji su se priključili aktivaciji I nesebično podržali Crnogorski tim Specijalne Olimpijade na putu do medalja.

Ponosni što smo smo bili dio ove sportske manifestacije, koja je još jednom pokazala da sport pomaže ljudima sa intelektualnim smetnjama i poteškoćama u razvoju da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života!

Specijalna Olimpijada Crne Gore je na ovom takmičenju osvojila čak 7 medalja!
Sigurni smo da je ovo samo početak uspješnih nastupa koji su pred našim Specijalnim Olimpijcima!

Želite ponudu?

Molimo vas ispunite polja u nastavku, a mi ćemo izračunati cijenu polise i dostaviti vam ponudu u najkraćem roku.

Dolje