• Početna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • UNIQA sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade

Vijesti

UNIQA sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade


Jan 27, 2017


Lara i Luis, zvanične maskote Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, na svom putu oko svijeta, posjetiće i Crnu Goru

 

Od 18. do 24. marta 2017, Austrija će biti domaćin Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, a na kojoj će učestvovati i reprezentacija Crne Gore. Tim povodom, zadovoljstvo nam je da najavimo da je UNIQA grupa ponosni sponsor i osiguravajući partner Specijalne Olimpijade.

Kako bi na što bolji način pružila podršku sportistima koji će nastupiti na ovom velikom takmičenju, osim generalnog sponzorstva, UNIQA je pripremila zanimljivu aktivaciju #Make2017better koja će se odvijati na društvenim mrežama, a koja poziva građane da, objavljivanjem fotografija sa Larom i Luisom, zvaničnim maskotamo Specijalne Olimpijade, navijaju za svoj tim. Tim povodom, UNIQA je obezbijedila i dodatnih 10 000€ novčane podrške, koje će biti podijeljene timovima država učesnica Specijalne Olimpijade, a shodno broju fotografija napravljenih tokom trajanja aktivacije.

Naš cilj je da upoznamo javnost sa ovim divnim, hrabrim ljudima koji čine našu reprezentaciju, da ih na ovo veliko takmičenje ispratimo uz što veću podršku. Zato pozivamo sve navijače da nam se pridruže na društvenim mrežama i kroz aktivaciju #Make2017better pruže podršku našem timu.  Veoma smo ponosni na naše sportiste i navijaćemo za njih svim srcem.” – ističu u UNIQA Crna Gora 

Aktivacija je već otpočela na zvaničnoj Facebook stranici UNIQA Crna Gora  gdje svi zainteresovani mogu da se pridruže i podrže najhrabrije i najupornije sportiste iz Crne Gore, koji su se uprkos izazovima odlučili da život posvete sportu.

Sport pomaže ljudima sa intelektualnim smetnjama i poteškoćama u razvoju da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života. Zbog toga je UNIQA ponosna što će biti sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade“. – saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Cilj ove kampanje je pružanje podrške sportistima koji će nastupiti na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade zato pozivamo što veći broj građana da postavi svoje fotografije s maskotama Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade - Larom i Luisom, na zvaničnoj Facebook stranici UNIQA osiguranja uz hešteg #Make2017Better. Što više ovakvih fotografija bude objavljeno, naš nacionalni tim ima veću šansu da osvoji značajnu novčanu podršku.

Saznajte više na: https://make2017better.com/me



Lara i Luis, zvanične maskote Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, na svom putu oko svijeta, posjetiće i Crnu Goru

Podgorica će biti jedna od stanica na putovanju Lari i Luisa, maskotama Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade. Pod parolom “Neka srce kuca za cijeli svijet” njih dvoje će pokušati da duh svoje misije prenesu na čitavu planet i učine 2017.godinu malo boljom!

U Podgorici ih čeka i poseban zadatak: da upoznaju i javnosti predstave hrabre sportiste koji će predstavljati Crnu Goru na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade.



Posjeta je planirana za 29.januar, a tom prilikom će odgledati i derbi prvog kola glavnog dijela EHF lige šampiona za žene: BUDUĆNOST – VARDAR.

UNIQA kao premijum sponzor EHF Lige šampiona za žene i glavni sponzor Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade vas poziva da dođete u što većem broju u SC Morača, 29.januara u 19h30min! Podržite rukometašice da ostvare još jednu veliku pobjedu ali dođite i da upoznate i podržite Crnogorske predstavnike Specijalne Olimpijade koje će na poluvremenu utakmice predstaviti Lara i Luis, zvanične maskote Zimskih Olimpijskih Igara.

Dolje