Vijesti

UNIQA osiguranje ponovo uz Specijalnu olimpijadu Crne Gore


Mar 4, 2019


NIQA osiguranje nastavlja da pruža podršku Specijalnoj Olimpijadi Crne Goru čime se nastavlja uspješna saradnja koja je otpočela prije dvije godine, kada je UNIQA Grupa bila generalni sponzor Zimskih igara specijalne olimpijade.

U susret novim Olimpijskim igrama, koje će se održavati u Abu Dhabi-ju od 08. do 22. marta, organizovan je prijem crnogorskih reprezentativaca u prostorijama UNIQA osiguranja.“Sa zadovoljstvom ponovo pružamo podršku našim najhrabrijim sportistima koji svojom upornošću, puni energije i ljubavi, ostvaruju vrhunske rezultate. Vjerujemo da će i na ovim Olimpijskim igrama crnogorski tim ostvariti zapažen nastup i na najbolji način reprezentovati svoju zemlju, a nama je drago što im i ovoga puta možemo pomoći na putu ka ostvarenju svojih najvećih sportskih snova. Svim našim reprezentaticijima UNIQA tim želi puno usjeha u Abu Dabiju.”- saopštila je Tanja Dukić, zadužena za marketing UNIQA osiguranja u Crnoj Gori.   

Direktor Specijalne olimpijade Ivan Radović se zahvalio UNIQA osiguranju na odluci da podrži Crnogorske reprezentativce u borbi za nova olimpijska odličja.


Hvala UNIQA osiguranju na podršci koju smo dobili. Ubijeđeni smo da će naši sportisti na najbolji način opravdati dato povjerenje.Poslije intezivnijih pripremnih treninga u zadnjih pola godine, nadamo se da će naši sportisti, kao i do sada, napraviti odlične rezultate i opet nas obradovati sa medaljama.”

Specijalna olimpijada je najveći sportski pokret na globalnom nivou za osobe sa intelektualnim poteškoćama, a ove godine na Specijalnim ljetnim olimpijskim igrama 2019. u Abu Dhabi-ju u 24 sportske discipline će se takmičiti više od 7.000 sportista iz 170 zemalja svijeta.

Dolje