Vijesti

UNIQA Montenegro Holiday card uz Telekom turističi paket


Jul 18, 2019


Kako bi boravak u Crnoj Gori bio potpuno bezbrižan, a upoznavanje naše države i njenih kulturnih i istorijskih vrijednosti, uživanje u gastronomiji, zabavi, bilo pristupačnije turistima, UNIQA je prošle godine lansirala novi proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori - UNIQA Montenegro Holiday Card.

Pored online mogućnosti kupovine ove nestandardne polise osiguranja, uz svega par klikova na https://holidaycard.uniqa.me, od sada turisti ovu karticu mogu aktivirati kupovinom TELEKOM turističkog prepaid paketa. 

Kupovinom UNIQA Montenegro Holiday Card turisti dobijaju različita osiguravajuća pokrića tokom boravka u Crnoj Gori:

  • kvalitetnu zdravstvenu zaštitu - u slučaju nastanka potrebe za medicinskom pomoći, bilo da je rezultat nezgode ili akutne bolesti, vlasnik kartice ima pokriveno liječenje i svu potrebnu dijagnostiku do sume osiguranja u iznosu od  5.000 eur u najboljim privatnim klinikama Crne Gore.
  • turističku asistenciju - na raspolaganju je 24/7 kontakt centar za sve turističke informacije, rezervacije avio karata, ulaznica, organizacija rent-a-car usluga, organizaciju prevodilačkih i pravnih usluga u hitnim situacijama i sl.
  • automobilsku asistenciju - organizaciju pomoći na putu i pokriće troškova vuče u zemlji i region, troškovi prenoćišta u slučaju kvara vozila (samo uz ekskluziv paket).

Bilo da se turisti odluče za online kupovinu ili aktiviraju osiguranje preko Telekom turističke SIM kartice, ova nestandardna polisa osiguranja je i ulaznica u svijet popusta i povoljnosti, sa kojom ih očekuju:

  • besplatni minute, internet, SMS-ovi (uz kupljenu Telekom SIM karticu)
  • popusti u hotelima i restoranima, prodavnicama, apotekama, na ulaznice u muzeje, pozorišta, ali i popusti na druge sadržaje: kite-surfing školu, zip line, rafting, na ulaznice u aqua i avanturističkim parkovima, na izlete po Boki kotorskoj i sl...

Listu benefit partnera kod kojih turisti - imaoci kartice, mogu ostaviti popuste i druge benefite, možete pogledati na: https://holidaycard.uniqa.me/me/lista-partnera/

Uz telekom turističku SIM karticu, turisti imaju mogućnost da slanjem poruke aktiviraju UNIQA Montenegro Holiday Card, Standard paket za 5 odnosno 10 dana.

Više informacija o ponudi kao i načinu aktivacije možete saznati na:

https://holidaycard.uniqa.me/me/lista-partnera/t-com/

 

 

Dolje