Vijesti

Misli životno osiguranje uz trostruki dobitak. Misli UNIQA


Sep 20, 2016


Kada planiramo svoja ulaganja, dobro je da uložimo u ono što je najvažnije – život. A još je bolje kada uz osiguranje života isplaniramo i program štednje za budućnost. To je onda prava kombinacija za sigurnost! Ukoliko razmišljate o ovakvoj kombinaciji ulaganja, Mješovito životno osiguranje je pravi paket osiguranja za vas – idealne spoj dugoročne štednje i osiguranja.

UNIQA osiguranje u svojoj ponudi nudi proizvod Mješovito životno osiguranje, a do 31.decembra, uz polisu osiguranja, UNIQA je pripremila i različite pakete povoljnosti, u zavisnosti od visine premije i dužine trajanja osiguranja,

Svi koji ugovore polisu Mješovitog životnog osiguranja do kraja godine, ostvaruju pravo na gratis premiju za poslednju godinu osiguranja, naknadu u iznosu od 500EUR u slučaju gubitka profesije, naknadu u slučaju rođenja djeteta u iznosu od 200EUR ali i brojne druge povoljnosti u okviru nekog od Benefit paketa koje smo pripremili za naše cijenjene klijente.

Osiguranje života pruža sigurnost i zaštitu od nepredvidivih situacija, zaštitu životnog standarda u trećoj životnoj dobi a istovremeno, predstavlja i hartiju od vrijednosti koja se može zalagati.

Visina ulaganja zavisi od mogućnosti i željenog iznosa osiguranje sume. Premiju je moguće uplatiti odjednom ili podijeliti na manje mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose. Nakon isteka osiguranja, uloženo dobijate nazad uvećano za pripisanu dobit.

Dolje