Benefiti za korisnike EYCA omladinske kartice

UNIQA Osiguranje je nedavno zaključila Ugovor o saradnji sa NVO „Centar za omladinsku edukaciju” na projektu „Evropska omladinska kartica“.


Evropska omladinska kartica (EYCA – European Youth Card) predstavlja ulaznicu mladih Evropljana u svijet informacija, mobilnosti, kulture i omladinskih dešavanja a od nedavno je dostupna i mladima Crne Gore (13-29 godina) i omogućava im mrežu usluga, popusta i benefita u oblasti kulture, saobraćaja, osiguranja, turizma i mnogim drugim uslužnim i prodajnim mjestima širom Crne Gore i Evrope.

Ispunjavanje obećanja kroz ulaganje u siguran i srećan razvoj omladine i podrška sličnih projeka da dio je naše strategije doprinosa zajednici u kojoj poslujemo.
Za prvih 1000 vlasnika EYCA kartica, UNIQA obezbjeđuje besplatno osiguranje od nezgode.
Pored besplatnog osiguranja, UNIQA za sve vlasnika kartica obezbjeđuje i dodatne benefite - popust od 10% na sledeće proizvode osiguranja:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • osiguranje kuće i stana
  • kasko osiguranje.

Projekat „Evropska omladinska kartica“ se realizuje u saradnji sa Ministarstvom sporta, dok su komercijalni partneri, pored UNIQA osiguranja i Crnogorski Telekom, Societe Generale banka, INA Crna Gora i Ledo.

Ovdje možete preuzeti uslove osiguranja:Želite ponudu?

Molimo vas ispunite polja u nastavku, a mi ćemo izračunati cijenu polise i dostaviti vam ponudu u najkraćem roku.

Dolje