• Početna
  • »
  • O nama
  • »
  • Vijesti
  • »
  • Novi UNIQA proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori – profesionalna odgovornost ljekara

Vijesti

Novi UNIQA proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori – profesionalna odgovornost ljekara


Jul 4, 2016


ProMedical -  novi proizvod UNIQA osiguranje namijenjen pripadnicima ljekarske djelatnosti

 

Poznato je da je ljekarima dobrobit pacijenata na prvom mjestu i da oni svoju energiju i znanja koriste da izliječe pacijente i da im pomognu. Međutim, ponekad u tome ne uspijevaju.

Imajući u vidu složenost i zahtjevnost ljekarskog poziva i činjenicu da se neminovno povećava svijest o odgovornosti, kao i da ispravnost ljekarskog postupanja sve češće ocjenjuje sud, UNIQA osiguranje nudi novi, na domaćem tržištu jedinstven, proizvod koji odgovara savremenim standardima osiguranja - osiguranje profesionalne odgovornosti u oblasti ljekarske djelatnosti, ProMedical.

ProMedical obuhvata zaštitu profesionalne odgovornost ljekara i lica koja obavljaju druga medicinska i srodna zanimanja, kao i pravnu zaštitu u krivičnom i prekršajnom postupku. Osiguranje pokriva materijalne i nematerijalne štete počinjene trećim licima prilikom obavljanja ljekarske djelatnosti, kao i pokrića za troškove pravnog savjetovanja, advokata i vještačenja u disciplinskom, prekršajnom ili krivičnom postupku.

ProMedical osiguranje je namijenjeno ljekarskoj struci sa idejom da očuvamo posvećenost sa kojom su medicinski radnici izabrali ovaj humani poziv. ProMedical obezbjeđuje potrebna sredstva  za najbolju  pravnu zaštitu i naknadu štete, kako bi se zaposleni u ovoj djelatnosti maksimalno rasteretili brige i obavljali svoj posao na najbolji način.“

Od ulaska na crnogorsko tržište, poslovni imperativ UNIQA osiguranje je stvaranje kvalitetnih i inovativni proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima kao i visoki nivo usluge.

UNIQA ja od ulaska na crnogorsko tržište prepoznata kao moderna kompanija koja osluškuje potrebe svojih klijenata i nalazi načine da inovativnim pristupom kreira proizvode prilagođene njihovim potrebama. U 2013. godini smo uspješno lansirali potpuno novi programa osiguranja na tržištu – MedUNIQA dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Na tržištu smo prvi uveli i servis telefonske prijave štete, pioniri smo u razvoju banko osiguranja (2014), a ProMedical je još jedan proizvod kojim potvrđujemo da smo pokretači promjena na tržištu osiguranja u Crnoj Gori.” – zaključio je Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje.


Novi website UNIQA osiguranja


UNIQA osiguranje je danas lansiralo i novi website.Pored osvježenog, modernijeg i funkcionalnijeg izgleda, novi website sajt je prilagođen i svim mobilnim platformama. Jednim klikom na www.uniqa.me  možete saznati sve o UNIQA proizvodima osiguranja, a iz udobnosti svog doma možete ugovoriti i online polisu putnog osiguranja uz 10% popusta i bezbroj dodatnih povoljnosti.

Dolje