Vijesti

Jedinstveno u Crnoj Gori: do ljekara uz pomoć online platforme


Sep 13, 2022


Uz kupljenu UNIQA polisu životnog osiguranja možete dobiti i besplatan vaučer za zdravstveni onlajn servis „Doktor kad mi treba”



Čekanje na termin kod doktora specijaliste u Crnoj Gori može da potraje i mjesecima, pa tako većina stanovnika troši značajna sredstva u privatnom zdravstvenom sektoru samo da bi dobili informaciju kako i gdje treba da obave dijagnostiku ili započeti liječenje. Zato su usluge telemedicine, onlajn komunikacionog kanala između zdravstvenih profesionalaca i pacijenata (bez fizičkog kontakta), u sve većem porastu u svijetu.

„Doktor kad mi treba” je prvi takav, veliki zdravstveni onlajn servis koji se bavi telemedicinom u našem regionu. U svakom trenutku na raspolaganju je nekoliko stotina zdravstvenih profesionalaca (dominantno doktora medicine i stomatologije, ali i magistara farmacije, psihologa, nutricionista i patronažnih sestara), koji će odgovoriti na vaš upit putem video poziva ili SMS četovanja.

Oblasti u kojima možete ovom uslugom zamijeniti klasični odlazak ljekaru su: konsultacije oko zdravlja djece i beba; prehlada i grip; ginekološki i urološki problemi; mentalno zdravlje; hronična oboljenja; drugo mišljenje za CT i MRI snimke; problemi sa tjelesnom težinom i mnoga druga stanja.

Servis je dostupan putem sajta, ali i putem Android i iOS aplikacije.

Kupovinom UNIQA polise životnog osiguranja do 30. oktobra 2022. godine (Spektar, Favorit, Džoker ili Riziko Plus), minimalne visine mjesečne premije od 30 eura, svaki klijent dobija besplatni vaučer vrijednosti od 60 eura za korišćenje usluga servisa „Doktor kad mi treba”.

Kako obezbijediti polisu životnog osiguranja?

Polisu možete kupiti u UNIQA poslovnicama širom Crne Gore: Podgorica, Nikšić, Pljevlja, Berane, Rožaje, Bijelo Polje, Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi, Bar i Ulcinj, odnosno možete zatražiti upit i konsultaciju sa agentom prodaje UNIQA životnog osiguranja putem ovog linka.

UNIQA Crna Gora je članica jedne od vodećih evropskih osiguravajućih kompanija - austrijske UNIQA grupe, koja ima 200-godišnju tradiciju poslovanja na 18 evropskih tržišta i ima 16 miliona klijenata. UNIQA u Crnoj Gori posluje skoro 20 godina i među vodećim je kompanijama na tržištu. Prepoznata kao moderna kompanija koja ide u korak sa najnovijim trendovima, postavlja standarde u inovacijama i uslugama za korisnike, a sa više od 49.000 klijenata, UNIQA Crna Gora je lider u bankarskom, dobrovoljnom zdravstvenom i putnom osiguranju.

Dolje